Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tim Krul verraste met goedbedoeld telefoontje: 'Hij hing meteen weer op'

Laatste update:

Eens in de zoveel tijd belt Krul met supporters van Norwich City. De keeper controleert of de ouderen het goed maken tijdens de coronacrisis en brengt indien nodig zelfs boodschappen en medicijnen. "Daar zitten mensen bij die de hulp hard nodig hebben. Samen kunnen we dan kijken of er meer zorg nodig is, of er instanties zijn die iets meer kunnen doen voor deze mensen", zo legt hij zondag uit in gesprek met de NOS.

"Er zitten natuurlijk ook supporters bij die de hulp niet nodig hebben, maar het gewoon fantastisch vinden om even tien, twintig minuten over voetbal te praten. Of om het over het normale leven te hebben", vervolgt Krul. "Sommigen hebben al vijftig tot zestig jaar een seizoenkaart. Er zitten zelfs mensen bij die al vanaf 1946 op de tribune zitten. Dan komen wel de eerlijke verhalen naar boven. Gelukkig heb ik een goed seizoen gedraaid, ik kom er vaak goed vanaf."

Krul is ook al eens op verraste supporters gestuit. "Een meneer nam op en zei: 'Ik geloof niet dat je Tim Krul bent. Of Tom Hanks. Tot ziens.' Die hing meteen weer op." De doelman benadrukt tot slot dat voetbal op dit moment 'totaal niet belangrijk is'. "Dat moet duidelijk zijn. Er staan levens op het spel. Normaal zijn dit altijd de mooiste tijden van het seizoen, ik hoop dat het voetbal snel terugkomt. Maar ik zie het somber in. Op dit moment is de planning om op 14 mei weer te gaan trainen. Ze hopen in juni de competitie voort te zetten, dan ben je al twee maanden verder."

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
5
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
22
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
74

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties