Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tim Krul weigert testen bij Oranje en kan WK definitief uit zijn hoofd zetten

Laatste update:

Er waren zes doelmannen aanwezig bij de testen, maar dat hadden er zeven kunnen zijn. Krul werd ook uitgenodigd door Van Gaal om naast Kjell Scherpen, Justin Bijlow, Remko Pasveer, Andries Noppert, Jasper Cillessen en Mark Flekken op strafschoppen tegenhouden te trainen. "Tim heeft mij echter gebeld om te zeggen dat hij daarvoor past", onthulde de bondscoach. "Ik kan me daar wel iets bij voorstellen, dat hij daarvoor past. Natuurlijk vond ik het jammer, want ik ken ook zijn cijfers als strafschoppenstopper, maar hij past ervoor."

Dat betekent wel dat een plekje in de WK-selectie definitief aan de neus van de keeper van Norwich voorbij gaat. Een herhaling van het WK 2014, toen Krul in de kwartfinale tegen Costa Rica ingezet werd om strafschoppen te stoppen, zal er dus niet komen. "Hij heeft voor de test afgezegd en was al niet geselecteerd voor de rol als keeper. Als je niet meedoet aan de test, is er ook geen toekomst bij Oranje voor je. Dat is toch niet zo gek? De consequentie is dat hij dus niet bij de WK-selectie zit."

De overige keepers hebben op een aantal vlakken testen uitgevoerd. "Er werden testen afgenomen over reactietijd, de reach en de lengte. Dat is allemaal opgenomen. De vraag is dan wat je met je lichaam kan doen. Uiteindelijk is het voor mij bedoeld om een bevestiging te krijgen van wat ik al gezien heb. Bij Krul zag ik het ook al, dat was het oog van de meester. Nu wil ik een wetenschappelijke onderbouwing hebben, dus meer bevestiging. Dat moet dan leiden tot een voorsprong als we een serie in moeten gaan."

UEFA Nations League A
Polen
0 - 2
Nederland

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties