Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Timber gaat in op interesse United en noemt één belangrijk verschil

Laatste update:

Timber heeft het naar eigen zeggen goed naar zijn zin bij Ajax. Een transfer is dan ook geen must voor de twintigjarige centrumverdediger. "Natuurlijk kan ik me bij Ajax nog verder ontwikkelen", vertelt de Timber tegen De Telegraaf. "Dat weet ik echt honderd procent zeker. Ik heb niet het gevoel dat ik klaar ben bij deze club. Maar bij andere clubs kan ik me ook ontwikkelen." De transfersom voor Timber, die bij Ajax nog een contract heeft tot medio 2024, zou inmiddels boven de veertig miljoen euro liggen. Naast United zijn ook andere Europese topclubs geïnteresseerd in de verdediger.

"Je kan wel naar een grote club gaan. Maar als je daar niet gaat spelen, kan je beter bij Ajax blijven. En Ajax is ook een grote club. We spelen in de Champions League en ik speel daar samen met de beste spelers van Nederland. Dat is ook niet niks", gaat Timber verder. De Oranje-international speelde dit seizoen dertig wedstrijden in de Eredivisie voor de Amsterdammers en scoorde daarin drie keer. In de Champions League speelde hij alle acht de wedstrijden. Bij een eventuele transfer naar United moet hij na de zomer genoegen nemen met de Europa League. De Engelse grootmacht eindigde teleurstellend als zesde en ontbreekt om die reden in het miljardenbal.

Het moet blijken of Timber ook bij Oranje kan rekenen op een basisplek. De verdediger heeft met Stefan de Vrij, Matthijs de Ligt en Virgil van Dijk drie concurrenten voor zich. Laatstgenoemde komt alleen in actie tegen België, zo verklapte Louis van Gaal. "Ik denk dat de meest rechtse positie in de defensie mijn focus heeft. Daar kom ik in dit systeem het meest tot mijn recht", laat Timber zijn licht schijnen op zijn kansen. Oranje speelt aanstaande vrijdag de eerste van vier Nations League-wedstrijden. In het uitverkochte Heizel Stadion in Brussel is België dan de tegenstander. Het elftal van Van Gaal neemt het vervolgens op tegen Wales, Polen en opnieuw Wales.

Meer nieuws

Ajax kan grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
0
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
16
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
45
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
37
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties