Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Timber geeft gelukje Ajax toe: 'Hij had ook zomaar niet kunnen fluiten'

Laatste update:

Ajax stond op het moment van de bewuste actie met 2-0 voor en er leek geen vuiltje aan de lucht voor de ploeg van Erik ten Hag, totdat Besiktas uit het niets scoorde via Karaman. Voordat de Turkse spits had afgerond floot Bastien de aanval echter al af. "Ik moet het nog terugzien, ik heb geen idee", doelde Timber bij Ajax TV op de afgekeurde treffer na ruim een uur spelen. "De scheidrechter floot best snel af, voordat de goal viel. Ik was niet bang dat het een goal was, want hij floot dus al, maar hij had ook zomaar niet kunnen fluiten."

Ook analisten Wesley Sneijder, Jan Boskamp en Rafael van der Vaart zagen weinig bijzonders in de actie van de Turk. "Stel je voor dat het 2-1 wordt...", zei Boskamp in de studio van RTL7. "Het is een duw aan de zijkant, een schouderduw", vult Sneijder aan. "Als hij niet fluit en de actie laat doorlopen, krijg je een VAR-check en wordt het doelpunt normaal gesproken niet afgekeurd." Bij Ziggo Sport komt Van der Vaart tot hetzelfde oordeel. "Ik weet niet wat die scheids gezien heeft, maar hij floot al voordat hij ging schieten. Normaal wacht je even voordat hij erin gaat. Ik vond hier niks aan de hand, eerlijk gezegd."

Desondanks heeft Ajax het duel volgens Timber verdiend gewonnen. "Vanaf de eerste minuut zaten we er bovenop en hebben we kansen gecreëerd", vervolgt Timber. "De aanvallers kunnen erop vertrouwen dat we aansluiten en direct vooruit voetballen wanneer ze een kans hebben gehad. Van dit soort wedstrijden kan ik echt genieten, ook van de voorbereiding. Er komt meer bij kijken en iedereen heeft het er ook over, dus voor mij is het genieten. Ik zit voetballend goed in mijn vel en dat wordt ook verwacht van me hier."

-

Meer nieuws

Kieft start discussie over Akpom: 'Dat zal voor Ajax een lastige afweging zijn'
0
Donny van de Beek reageert op mogelijke terugkeer bij Ajax: 'Waarom niet?'
2
'Paris Saint-Germain maakt gigantisch bedrag vrij uit vertrek van Mbappé'
1
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
9
Bittere pil voor Pherai en Reis: HSV wacht zevende seizoen op tweede niveau
2
Nieuwe blunder in stadion Roda JC: massaal fluitconcert na instarten liedje
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties