Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Timber is Dest en Frenkie de baas in doelpuntenfestijn met acht treffers

Laatste update:

Timber startte bij Arsenal vanaf de linksbackpositie, terwijl Dest als rechtsback begon bij Barcelona. De Jong begon op de bank en zou halverwege het duel binnen de lijnen komen voor Ez Abde. Er vielen op dat moment al vier treffers te noteren. De openingsgoal kwam na zeven minuten spelen op naam van Robert Lewandowski, die een rebound van dichtbij achter Aaron Ramsdale werkte. Bukayo Saka trok de stand al snel gelijk door te profiteren van geklungel bij Andreas Christensen: 1-1.

Diezelfde Saka had niet veel later de kans om Arsenal voor het eerst op voorsprong te zetten, maar zijn strafschop ging naast. Een van richting veranderde vrije trap van Raphinha bracht Barcelona opnieuw aan de leiding, waarna Kai Havertz de ruststand bepaalde op 2-2. De Duitser stond op de juiste plek bij de tweede paal om een kopbal van Martin Odegaard te verlengen. Na rust begon het grote wisselen en kwam er een compleet nieuw elftal binnen de lijnen bij Barça.

Zij zagen hoe Leandro Trossard met twee treffers een hoofdrol opeiste. De middenvelder van Arsenal schoot eerst diagonaal raak met links en zorgde een kwartier voor tijd voor de 4-2 op aangeven van Kieran Tierney. In de absolute slotfase van het duel bepaalden Ferran Torres (schot in de verre hoek) en Fabio Vieira (schitterend afstandsschot van een meter of twintig) de eindstand op 5-3. De debuterende Gündogan deed de eerste 45 minuten mee.

Vriendschappelijke wedstrijden
Arsenal
5 - 3
FC Barcelona

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
0
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
8
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties