Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Timmer denkt terug aan drama van 2005: 'Dat was bij Ajax dit jaar ook zo'

Laatste update:

Na een 2-1 uitnederlaag was een 3-2 thuisoverwinning niet voldoende voor een plek in de finale. "Het is echt lastig om over de tik die je krijgt heen te stappen. Je beseft dat het zó uniek is wat je had kúnnen halen. Je krijgt lof en complimenten, maar daar koop je geen zak voor", zegt Timmer in gesprek met de NOS. "Niemand had verwacht dat we zo ver zouden komen. Dat was bij Ajax dit jaar ook zo. Vooral de oudere spelers realiseerden zich dat het wellicht nooit meer zou gebeuren."

In het weekend dat volgde na de uitschakeling in de UEFA Cup, volgde de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. "Toen we het stadion binnenliepen kregen we spontaan applaus van de fans uit Den Haag. We hadden de gunfactor, iedereen leefde mee en vond het sneu dat we er op deze manier uitgingen", aldus Timmer. De klap bleef nog lang doordreunen in Alkmaar, want de laatste drie duels met ADO, FC Twente en RBC Roosendaal werden verloren.

AZ was op dat moment al wel geplaatst voor Europees voetbal. "Het lukte niet om echt goed af te sluiten. Zonde, want het was uiteindelijk een prachtig seizoen", vervolgt Timmer. "Voor een trainer is het sowieso lastig, wat moet je zeggen? Alle clichés kennen de spelers wel. Het voordeel voor Ajax is dat ze nog voor een echte hoofdprijs spelen. De titel hebben ze al vijf jaar niet gewonnen. Dat is een extra motivatie die wij niet hadden."

Ajax wacht nog duels met FC Utrecht en De Graafschap, terwijl concurrent PSV speelt tegen AZ en Heracles Almelo. "Ze zullen zeggen: het gaat ons niet gebeuren dat het kampioenschap ons nog wordt afgepakt. Want als dat ook nog mislukt, komt het dubbel zo hard aan. Maar het was zeker makkelijker geweest als Ajax de finale had gehaald. Dan blijf je in de flow en win je zo'n wedstrijd tegen Utrecht gewoon."

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties