Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Timmer noemt 'pareltje' dat Ajax moest halen: 'Frenkie met een linkerpoot'

Laatste update:

"Als een trainer zegt: 'Ik wil Almada', dan kan ik me daar wel wat bij voorstellen. Dat is een topspeler", verwijst Timmer naar de geruchten over de komst van de Argentijnse middenvelder van Atlanta United. "En als je dan toch spelers gaat halen, dan zou ik Almada halen, een Perrone (Argentijnse middenvelder die door Manchester City is verhuurd aan Las Palmas, red.) halen, een Gianluca Prestianni (Argentijnse aanvaller van Vélez Sarsfield, red.) halen." Hans Kraay junior breekt in en wil van Timmer weten wie Perrone precies is.

"Perrone is nu van Manchester City. Daar was Ajax ook voor in de markt vorig jaar", legt de spelersmakelaar uit. Dat is Frenkie de Jong met een linkerpoot, zeg maar. Dat zijn spelers die Ajax beter maken en het Ajax-spel ook snappen. Prestianni is een buitenspeler van Vélez die toevallig vorige week is rondgekomen met Benfica. Je moet echt naar die pareltjes gaan kijken, wat Ajax nu heeft is echt vlak."

Volgens Kraay junior wilde Maurice Steijn met name Almada heel graag naar Ajax halen. "Die kost dan tussen de 20 en 25 miljoen euro?", vraagt de verslaggever annex analist zich af. "Dat is de vraag", countert Timmer direct. "Bied maar eens 15 miljoen en ga met een percentage werken, dan kom je uiteindelijk op 17 miljoen euro uit. Dan heb je een topspeler."

Timmer is eerder in de uitzending zeer complimenteus over Almada. "Thiago is een fantastische speler, ik ken hem al heel lang. Hij is al veel vaker bij Ajax genoemd en in beeld geweest. Het is echt een geweldige speler en een aantal jaar geleden heb ik al met Ajax over hem gesproken. Toen hadden ze hem eigenlijk moeten nemen. Alleen kost hij nu geloof ik 25 miljoen euro."

Almada vertegenwoordigt volgens Transfermarkt een marktwaarde van 27 miljoen euro, maar volgens clubwatcher Mike Verweij kon Mislintat hem afgelopen zomer inclusief bonussen voor 15 miljoen euro ophalen. The Athletic meldde in augustus echter een minimale transfersom van 26,7 miljoen euro. Almada, die tot 31 december 2025 vastligt in Atlanta, tekende uiteindelijk niet bij Ajax.

Ongeloof bij Kraay
Kraay hoort Timmer aan over mogelijke transfers en somt op wat sommige inkomende afgelopen zomer hebben gekost. "Ávila is 12 miljoen, Akpom is 12 miljoen, Mannsverk is 6 miljoen, Gaaei 4,5 miljoen en dan Ramaj (die maximaal 10 miljoen euro kost, red.). Dat is 40 miljoen, dan had je nog 20 miljoen overgehouden." Timmer trekt tot slot een simpele conclusie: "Daarvoor had je één topper gehaald."

Meer nieuws

Bologna lijdt duur puntenverlies in strijd om CL-ticket, mede door rood Beukema
2
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
22
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
10
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
10
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
8
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties