Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Timmer verwacht recordbedrag voor Senesi: 'Want dat is hij wel waard'

Laatste update:

Samen met Henk van Ginkel runt Timmer World Soccer Consult. Zij brachten in 2019 Senesi vanuit Argentinië naar Feyenoord. "Jij hebt Senesi ontdekt en nu hoor ik allemaal bedragen; Hans Kraay riep een bedrag van twintig miljoen en ik zag deze week ook dertig miljoen euro. Hoe ligt die waarde van Senesi op dit moment, denk jij?", vraagt Genee aan Timmer in het radioprogramma Veronica Inside. "Toen die jongen kwam deed iedereen lacherig", reageert Timmer. "Ik had hem al tien keer zien spelen in Argentinië. Het is gewoon echt een fantastische speler. Wat de waarde is? Wat de gek er voor geeft. Die jongen heeft het fantastisch gedaan en is een van de dragende spelers van Feyenoord. Je kan vragen wat je wilt. Je kan honderd miljoen euro vragen, maar dat krijg je denk ik niet."

Hoewel Timmer niet precies kan zeggen wat de marktwaarde van Senesi is, verwacht hij wel dat de Rotterdammers een recordbedrag aan hem zullen overhouden. "Ik hoop voor Feyenoord ook een keer kan verkopen voor boven de twintig miljoen. Dat zit er wel aan te komen, want dat is hij wel waard." Senesi kwam voor zeven miljoen euro over van San Lorenzo. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde in op achttien miljoen euro. Mocht hij voor minimaal twintig miljoen euro verkocht worden dan is hij de duurst uitgaande speler van Feyenoord ooit. Dirk Kuyt is met een transfersom van achttien miljoen euro (naar Liverpool in 2007) nog altijd de duurst verkochte Feyenoorder aller tijden.

In het Algemeen Dagblad liet een makelaar woensdag weten dat een transfersom tussen de achttien en twintig miljoen euro reëel is. "Senesi is linksbenig, hij is betrekkelijk jong en hij heeft een Italiaans paspoort, dat zijn absolute pluspunten", zei de makelaar. Doordat hij zich in Europa nog niet of nauwelijks heeft laten zien en hij zich ook nog geen Argentijns international mag noemen zorgt ervoor dat de marktwaarde niet hoger is. De makelaar, die niet bij naam wordt genoemd, denkt dat een transfer naar de Serie A niet valt uit te sluiten. "En dan is hij voor de categorie direct onder de topclubs heel interessant", zo klinkt het. "Zeker als er meer clubs interesse tonen en de prijs ongewild opdrijven."

Meer nieuws

PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
4
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
17
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
8
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
4

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties