Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Timo Letschert kan 'leider' worden bij nummer tien van de Eredivisie

Laatste update:

Eerder deze zomer versterkte de nummer tien van het afgelopen Eredivisie-seizoen zich met verdediger Joaquín Fernández, die afkomstig is van Club Atlético River Plate, maar toch mikt trainer Johnny Jansen nog op een defensieve versterking. Hij ziet in Letschert zelfs een van de toekomstige leiders van het elftal, zo klinkt het. De 27-jarige mandekker zou een van de meer ervaren spelers worden in de overwegend jonge ploeg van de Friezen.

Letschert kreeg begin vorige maand te horen dat zijn aflopende contract niet werd verlengd bij Hamburger SV. Nadat de club promotie naar de Bundesliga misliep, nam men afscheid van meerdere spelers, onder wie Letschert. Als HSV wel was gepromoveerd, had de Nederlander een nieuw contract voor twee seizoenen kunnen ondertekenen in Hamburg.

Nadat zijn contract werd opgezegd bleven beide clubs onderhandelen over een nieuwe verbintenis tegen andere voorwaarden. Van een akkoord is echter geen sprake en dus zou Letschert zich transfervrij kunnen aansluiten bij een andere club. Eerder spelde hij voor FC Groningen, Roda JC Kerkrade, FC Utrecht en Sassuolo; in het seizoen 2018/19 verhuurde Sassuolo hem aan Utrecht en dat was het laatste seizoen waarin Letschert in Nederland actief was.

Timo Letschert zou een uitstekende aanwinst zijn voor sc Heerenveen

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
Rensch onthult: 5 Ajax-spelers gingen gesprek aan met fans na uitfluiten Taylor
3
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
1
Miskoop van Ajax heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
47

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties