Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tirade Klopp imponeert Neville totaal niet: 'Hij haat het nog meer dan ik'

Laatste update:

"Gary Neville heeft het over 'You'll Never Walk Alone' en dat dat geen waarde meer zou hebben. Dat zou verboden moeten worden. We hebben het recht om dat liedje te zingen, het is van ons, niet van hem", zei Klopp maandagavond na het 1-1 gelijkspel tegen Leeds United tegenover Sky Sports. "Hij snapt dat liedje sowieso niet en het is ook niet eerlijk wat hij allemaal zegt. Ik praat niet over andere clubs en dat zou Gary ook niet moeten doen. Ik zou hem graag zien in een topfunctie als manager en niet alleen maar waar het meeste geld te verdienen is. Bij Manchester United zat hij bij een club met het meeste geld en nu bij Sky is dat wederom het geval", deelt Klopp een plaagstootje uit aan de oud-speler van the Red Devils.

Neville gaat viraal: 'Degradeer Manchester United, Liverpool en Arsenal'

De analist maakt korte metten met de clubs die willen deelnemen aan de Super League.Lees artikel

De enigszins cynische woorden vielen niet bijster goed bij Neville, die dan ook gelijk met een behoorlijk felle reactie op de proppen kwam in de studio van Sky Sports. "Door de jaren heen heb ik Liverpool vaak genoeg beledigd, maar daar was afgelopen zondag geen sprake van. Ik snap ook niet zo goed waarom ik zo'n prominente plaats inneem in het hoofd van Klopp", stak Neville van wal in zijn rol van analist. "Ik weet ook niet waarom hij zich aangesproken voelt. Ik hield gewoon een vurig pleidooi over voetbal en het beschermen van voetbal in dit land. Mijn teleurstelling was het grootst over Manchester United en Liverpool. Ik denk dat ik beide clubs in de afgelopen 24 uur net zo vaak heb bekritiseerd, dus ik snap het probleem niet helemaal."

"Klopp heeft het over een topfunctie als manager", ging de voormalig coach van Valencia verder. "Ik heb 25 jaar doorgebracht bij Manchester United en nu 11 jaar bij Sky. Daar heb ik hard voor gewerkt, ik heb het niet cadeau gekregen. En het klopt ook niet dat ik altijd voor het meeste geld heb gekozen. Er was geen keuze voor mij. Sir Alex Ferguson vroeg niet elk jaar of ik alsjeblieft bij de club wilde blijven. Dus ik heb geen idee waar Klopp het over heeft. Ik heb 600 mensen in dienst in de stad (in een hotel in Manchester, red.), ik heb geprobeerd voor ze te zorgen tijdens deze pandemie. Is dat voor hem dan niet hetzelfde als een topfunctie als manager?", vroeg Neville zich hardop af.

Neville benadrukte wel dat hij verder geen enkel probleem heeft met Klopp. "Hij heeft het fantastisch gedaan bij Liverpool en ik heb echt van zijn team genoten. Maar feit is dat hij stekelig reageert en dat hij in de steek is gelaten door de eigenaren van Liverpool. Die hebben hem als manager echt onder de bus gegooid. We zitten in hetzelfde schuitje, met dat verschil dat Klopp niet kan zeggen wat hij wil en ik juist wel. Dat is voor mij echter geen probleem. De Jürgen Klopp die ik ken, die wij kennen en die de fans van Liverpool kennen haat echt ieder detail van de Super League. Nog meer zelfs dan ik. Het druist namelijk in tegen alles waar hij in zijn leven voor staat. De eigenaren van Liverpool laten hem en de spelers gewoon in de kou staan", aldus Neville.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties