Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tissoudali verkast voor 'mooi bedrag' en tekent contract van 2 tot 3 miljoen

Laatste update:

Ondanks dat Tissoudali zondagmiddag gekeurd werd bij AA Gent, hing een plottwist volgens de Gazet van Antwerpen tot het laatste moment in de lucht. De Belgische krant stelt dat de zaakwaarnemer van de buitenspeler nog contact heeft opgenomen met Beerschot, dat Tissoudali met een ultiem voorstel nog van gedachten kon laten veranderen om alsnog zijn aflopende contract te verlengen. De huidige nummer zeven van de Jupiler Pro League weigerde mee te gaan in een 'financieel opbod', waardoor Tissoudali nu de gang naar Gent maakt.

'Daarom halen veel Nederlandse spelers het hier niet, het budget is ook hoger'

Voetbalzone sprak afgelopen jaar met Tarik Tissoudali.Lees artikel

AA Gent betaalt een bedrag tussen de 700.000 en een miljoen euro voor Tissoudali, terwijl Beerschot eveneens een doorverkooppercentage heeft bedongen. Het tot medio 2023 lopende contract bij de Buffalo's gaat de vleugelaanvaller totaal twee tot drie miljoen euro opleveren. Met Tissoudali in de gelederen moet AA Gent komende tijd alle zeilen bijzetten om de play-off om het kampioenschap te halen. Momenteel bezet de nieuwe werkgever van Tissoudali de twaalfde plaats in de Jupiler Pro League, terwijl de eerste vier clubs aan het einde van de rit om de titel gaan spelen.

Beerschot maakt een fraaie winst op Tissoudali, die in de zomer van 2018 transfervrij werd overgenomen van Le Havre. In 78 wedstrijden voor de Belgische club kwam hij tot 20 doelpunten en 13 assists. Le Havre haalde Tissoudali aanvankelijk in 2014 weg bij Telstar, waar hij op dat moment pas zijn tweede seizoen in het profvoetbal achter de rug had. Zijn verblijf bij de Franse club werd geen doorslaand succes en na huurperiodes bij SC Cambuur, VVV-Venlo en De Graafschap pikte Beerschot hem op.

Meer nieuws

Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
9
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
43
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
94
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
30
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties