Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Titel lijkt ver weg voor Besiktas na puntverlies tegen tiental van Gaziantep

Laatste update:

Besiktas is met 64 punten in 29 speelronden aan zijn beste seizoen sinds 2002/03 bezig en voegde daar tegen Gaziantep dus één punt aan toe. De score werd na zeven minuten al geopend door José Sosa, die een vrije trap prachtig in de hoek schoot. Alleen Trabzonspor scoorde dit seizoen vaker uit een vrije trap dan De Zwarte Adelaars: zes om drie. Gaziantepspor liet zich in aanvallend opzicht ook zien: Muhammet Demir leek na 25 minuten op weg te zijn naar de gelijkmaker, maar zijn schot werd net op tijd geblokt door Serdar Kurtulus. Aan de andere kant verrichte Eray Birnican drie goede reddingen en schreeuwde Demba Ba vergeefs om een strafschop.

Besiktas leek de rust te halen met een minimale voorsprong, maar John Chibuike besloot anders. Nadat Demba Camara Serdar van zich af had 'geslagen' en de bal veroverde, bediende hij Chibuike en de Nigeriaan punterde raak: 1-1. Besiktas was in de tweede helft nog een paar keer akelig dicht bij een tweede goal: Gökhan Töre knalde tegen de paal en Ba prikte de bal van dichtbij naast het doel. Gaziantepspor eindigde het duel door een tweede gele kaart voor Chibuike nog met tien man, maar maalde daar nauwelijks om. Het punt zal immers gevierd worden als een overwinning.

-
Denk jij dat Besiktas nog kampioen wordt?

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
13
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
7
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
6
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
9
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties