Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Titeldroom Atlético lijkt voorbij na zeperd bij Celta

Laatste update:

Simeone weet dat het erg lastig zal worden om deze achterstand goed te maken; zeker als zijn ploeg zo blijft spelen als zondag. Celta was in de eerste helft duidelijk de bovenliggende partij en had veel meer balbezit dan het teleurstellende Atlético, maar tot veel kansen leidde dat niet. Michael Krohn-Dehli zorgde wel voor wat gevaar, maar schoot naast, terwijl een schot van Joaquin Larrivey werd geblokt door Joao Miranda. Simeone stond zich te verbijten langs de kant en besloot al in de eerste helft te wisselen; Tiago Mendes werd naar de kant gehaald en Mario Suárez verving hem.

Uitgerekend deze man was in de tweede helft verantwoordelijk voor de openingstreffer van Celta. Suárez maakte een domme overtreding op Nolito, die als een stervende zwaan naar het gras ging, maar een penalty absoluut verdiende. Nolito ging zelf achter de bal staan en maakte geen fout, waardoor Celta op een verdiende voorsprong kwam. Atlético moest nu in de achtervolging en begon zowaar beter te voetballen. Een schot van Saúl Niguez werd gekeerd door Sergio Álvarez, die vervolgens ook nog een handje tegen de rebound van Antoine Griezmann zette.

Griezmann kwam even later opnieuw dicht bij de gelijkmaker, maar Álvarez tikte de inzet van de Fransman nu tegen de paal, waarna hij de rebound zelf kon oppakken. Celta had het dus even moeilijk, maar hield stand en kwam twintig minuten voor tijd op 2-0. Fabián Orellana werd na een prima aanval vrijgespeeld op rechts en vond ruimte voor een verwoestend schot, die in de verre hoek binnen viel. Atlético leek hierna nog recht te hebben op een strafschop, maar kreeg die niet, en kon het duel daardoor niet meer spannend maken. De titelaspiraties komen even in de ijskast terecht.

-
Denk je dat Atlético Madrid het kampioenschap kan vergeten?

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
6
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
14
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
5
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
5
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties