Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Titeldroom Leicester City krijgt diep in blessuretijd knauw bij Arsenal

Laatste update:

Arsenal begon uitstekend aan het duel in het Emirates Stadium. De ploeg van manager Arsène Wenger dicteerde het spel en met meer dan zeventig procent van het balbezit werden er gaten gezocht in de hechte defensie van de bezoekers. Leicester City gaf echter geen krimp en kreeg in het eerste bedrijf voldoende kansen om de score te openen. De keepers speelden een hoofdrol: Kasper Schmeichel kwam snel van zijn lijn om gevaar van Aaron Ramsey in de kiem te smoren en aan de andere kant redde Petr Cech fenomenaal op een kopbal van Jamie Vardy.

Aan de hand van de uitblinkende N'Golo Kanté behield Leicester City de controle over het middenveld en op slag van rust kwamen de bezoekers op voorsprong. Vardy werd in het strafschopgebied neergelegd door Nacho Monreal, al klaagde Arsenal vooral dat Mesut Özil even daarvoor geen vrije trap had gekregen. Vardy maakte zich niet druk om de commotie en de topscorer van de Premier League schoot prachtig raak voor nummer negentien van het seizoen.

Arsenal was de wanhoop nabij en de grootmacht uit Londen mocht zelfs van geluk spreken dat Leicester City niet een tweede strafschop kreeg, toen Monreal werd dolgedraaid door Riyad Mahrez. Niet veel later kregen the Gunners een steuntje in de rug van scheidsrechter Martin Atkinson, die Danny Simpson voor een licht vergrijp met een tweede gele kaart naar de kleedkamer stuurde. Voor Leicester City veranderde er echter niet bijzonder veel: de ploeg bleef met Vardy als diepe spits loeren op de counter.

Door het overtal kreeg Arsenal echter wel steeds meer ruimte om te voetballen. Via de ingevallen Theo Walcott, die profiteerde van goed werk van Olivier Giroud, kwamen de Londenaren twintig minuten voor tijd op gelijke hoogte. Wenger bracht Danny Welbeck (na tien maanden blessureleed) in als extra breekijzer. Welbeck had de winnende op zijn schoen, maar Schmeichel verrichtte een wonderbaarlijke redding. Het bleek uitstel van executie: diep in blessuretijd werd Welbeck toch nog de held.

Danny Welbeck, terug na tien maanden blessureleed, helpt Arsenal in minuut 95 langs koploper Leicester City! De titelstrijd in Engeland is weer he-le-maal open! #arslei #bpl #gunners

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


-
Arsenal wordt kampioen

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
113
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties