Titelfavoriet Galatasaray met zelfvertrouwen richting play-offs

Medio april vangen de play-offs aan in de Süper Lig. De topvier speelt dan tweemaal tegen elkaar en bij het begin van de barrageduels wordt het totale aantal punten van het reguliere seizoen gehalveerd. De uitgangspositie van Galatasaray is in ieder geval uitstekend. De koploper kwam na acht minuten al op voorsprong door het elfde seizoensdoelpunt van Necati Ates. De spits, die in de winter overkwam van Antalyaspor, ramde van ruim dertig meter de bal achter doelman Saso Fornezzi.

De Leeuwen vergaten de score snel op te schroeven. Emre Colak faalde in riante positie en Necati deed datzelfde tweemaal. De bezoekers van Héctor Cúper, die al zeker zijn van lijfsbehoud, kwamen simpelweg kwaliteit tekort om de thuisploeg te imponeren. Orduspor zakte zelfs bij de achterstand ver terug op de eigen helft en een kwartier voor tijd besliste invaller Sabri Sarioglu met een intikker de wedstrijd: 2-0. Galatasaray speelt volgende week zondag de laatste wedstrijd van het officiële seizoen bij Manisaspor.