Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Titelfeest van Juventus nog even uitgesteld na pover gelijkspel van Napoli

Laatste update:

Door de 2-1 overwinning van Juventus op AC Milan kon de titelstrijd in de Serie A dit weekeinde al beslist worden. Indien Napoli in eigen huis zou verliezen van Genoa, zou la Vecchia Signora het landskampioenschap nu al binnen halen. De bezoekers uit Genua wisten in het San Paolo de beginfase te overleven en kregen de eerste goede mogelijkheid via Goran Pandev, die de vuisten van Orestis Karnezis vond. Na 28 minuten spelen kantelde de wedstrijd, doordat Stefano Sturaro van het veld werd gestuurd met een rode kaart.

De middenvelder kreeg na een harde charge op Allan in eerste instantie een gele kaart, maar na inmenging van de videoscheidsrechter werd deze straf door arbiter Fabrizio Pasqua omgezet in een rode prent. Toen Napoli vijf minuten later dankzij een rake knal van Dries Mertens op voorsprong kwam, leek een comfortabele overwinning voor de thuisploeg in de maak. Met tien man kwam Genoa echter op slag van rust nog op gelijke hoogte.

Pandev bediende Darko Lazovic met een afgemeten voorzet, waarna de Servische middenvelder met een fraaie knal de gelijkmaker op het scorebord bracht. Na rust ging Napoli nadrukkelijk op zoek naar de voorsprong, maar mogelijkheden voor Arkadiusz Milik en Piotr Zielinski leverden geen treffer op. Aan de andere kant kreeg Christian Kouamé om het tiental van Genoa nog op voorsprong te brengen. In de slotfase kregen Kalidou Koulibaly en Mertens nog grote kansen op een treffer, maar in de 1-1 stand kwam geen verandering meer. Voor Napoli wacht nu komende donderdag de heenwedstrijd van de kwartfinale van de Europa League, in Londen tegen Arsenal.

-
Wie haalt de volgende ronde van de Europa League?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
95
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties