Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Titelhouder Leicester City hard uit FA Cup geknikkerd in ontsierd duel

Laatste update:

Na een gelijkopgaande openingsfase begon Forest al snel met het opvoeren van de druk op het vijandige doel. In de negentiende speelminuut werd het eerste waarschuwingsschot afgevuurd, daar Keinan Davis met een snoeihard schot de lat raakte. Vier minuten later was het alsnog raak. Na een voorzet op maat vanaf de rechterkant kon Keinan Davis de bal met het hoofd terugleggen op Philip Zinckernagel, die van dichtbij binnenschoot: 1-0. Nog voordat de regie het in de gaten had, werd de score vervolgens al verdubbeld. Ditmaal was het Brennan Johnson die zijn naam op het scorebord zette na een fout in de defensie van Leicester.

In de 32ste minuut liep de schade nog verder op voor de bezoekers. James Garner had een afgemeten hoekschop in huis in de richting van Worrall, die vrijgelaten werd en op overtuigende wijze binnenknikt: 3-0. Na de treffer rende een supporter het veld op en viel hij de doelpuntenmakere aan. Hoewel de regie de camera wegdraaide op het moment van de veldbestorming, zijn er meerdere foto's gemaakt van de gebeurtenis. De fan, mogelijk van Leicester, werd spoedig gegrepen door de stewards. Enkele minuten na het hachelijke moment slaagden the Foxes erin om iets terug te doen. Doelman Brice Samba kwam ver uit zijn doel in een poging een dieptepass weg te werken. Mogelijk gehinderd door een duif maaide hij over de bal heen, waardoor Kelechi Iheanacho kon overnemen en afronden.


In het tweede bedrijf deelde Forest de genadeklap uit via Djed Spence, die op aangeven van Zinckernagel voor de 4-1 zorgde. In het restant van de wedstrijd slaagde Leicester er niet meer in het grote gat te dichten. In een reeks van elf wedstrijd werd Leicester uitgeschakeld in de FA Cup, de EFL Cup, de Europa League en zag men het gat tot de nummer zes in de Premier League oplopen tot liefst tien punten.

-

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties