Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toch 'top drie' in Eredivisie: 'Ze gaan met deze toptrainer meedoen voor titel'

Laatste update:

"Deze zege heb ik eerlijk gezegd wel een beetje zien aankomen. Je moet een keer laten zien dat je ook in een uitwedstrijd tegen de traditionele top drie een resultaat kan neerzetten", vertelt de trainer van AZ in gesprek met De Telegraaf. "Deze 0-3 is daarvan de bevestiging voor ons. Waar het eindigt voor AZ dit seizoen weet ik niet, omdat Ajax en PSV hun wedstrijden wel heel gemakkelijk winnen. Wij moeten ervoor zorgen dat we er weer staan zondag tegen Heracles Almelo en daarna tegen Manchester United. Dat is ook een fase in de ontwikkeling van de ploeg waar we benieuwd naar zijn."

In the Zone | Koopmeiners: 'Ik dacht de VAR gaat hier rood voor geven'

"Het zal niet lang meer duren voordat Calvin Stengs zijn debuut maakt in Oranje", zo vertelt Aad de Mos op zijn Twitter-account. "Arne Slot is bezig met iets bijzonders bij AZ. Deze ploeg is zwanger van klasse en heeft automatismen, spelprincipes en creativiteit. Wat een spelplezier. We krijgen dit seizoen geen top twee, maar een top drie. AZ gaat met deze toptrainer meedoen voor de titel. Ik heb genoeg gezien na dertien wedstrijden, Europa League inbegrepen. Het trio Robert Eenhoorn, Max Huiberts en Slot is van de buitencategorie."

De overwinning in De Kuip gaf Myron Boadu veel voldoening. "Je hoort verhalen dat wij niet in De Kuip kunnen winnen, maar we hebben laten zien dat wij beter zijn dan Feyenoord", vertelde de doelpuntenmaker in gesprek met FOX Sports. "We hebben gewoon een goede wedstrijd gespeeld. Vandaag was de perfecte kans om te laten zien hoe goed wij zijn en dat hebben we ook gedaan, denk ik."

-
Denk jij dat AZ dit seizoen kampioen van Nederland wordt?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
135

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties