Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toekomst 'naïeve' De Boer bij Crystal Palace hangt aan zijden draadje

Laatste update:

In juni werd De Boer aangesteld om 'evolutie, niet revolutie' te brengen. Het doel was om van Crystal Palace een stabiele Premier League-club te maken die zich niet hoefde te bekommeren om degradatie, maar daar lijkt weinig van terecht te komen. De technische staf heeft moeite met de eisen en wensen van De Boer. De nieuwe trainer blijft hameren op de tactiek van balbezit, met daarin een belangrijke rol voor de achterste drie verdedigers.

Er is 'bezorgdheid' binnen het bestuur over de 'naïviteit' van De Boer. Hij toont zich niet flexibel genoeg in zijn tactische keuzes om succesvol te kunnen zijn in de Premier League, zo zou de clubleiding vrezen. Crystal Palace verloor de eerste drie competitiewedstrijden van het nieuwe seizoen: Huddersfield Town (0-3), Liverpool (1-0) en Swansea City (0-2) waren achtereenvolgens te sterk. Het povere optreden tegen Swansea op zaterdag en de tactische keuzes van De Boer in die wedstrijd zetten de verhoudingen verder op scherp.

De Boer begon met drie centrumverdedigers en schakelde in de rust over naar een 4-3-3-systeem, dat evenmin succesvol bleek. Voorzitter Steve Parish zou het weekend hebben gebruikt om zijn opties te wegen. De Boer is pas 63 dagen werkzaam op Selhurst Park en de clubleiding geeft hem liever nog even de tijd. De afgelopen weken hebben het bestuur echter aan het denken gezet. Een 'stevig besluit' over de toekomst van De Boer zal in de interlandperiode worden genomen. De onlangs aangestelde technisch directeur Dougie Freedman zou op interim-basis aangesteld kunnen worden als nieuwe trainer, mocht het doek vallen voor De Boer.

-
Moet Frank de Boer nu al ontslagen worden?

Meer nieuws

Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
5
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
9
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties