Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toekomst Touré nog onduidelijk: 'Hij kan nog steeds spelen waar hij wil'

Laatste update:

Afgelopen winter kwamen er bij Touré ook aanbiedingen uit China binnen, maar die werden resoluut van tafel geveegd. "Hij kan voor hele grote clubs spelen. Yaya heeft een geweldige persoonlijkheid en hij helpt me dit seizoen door topvoetbal te spelen. Hij kan nog steeds spelen waar hij wil", zegt Guardiola op een persconferentie. In het begin van het seizoen lag de Spaanse manager nog in de clinch met Touré, maar sinds november is hij in genade aangenomen en weer een vaste waarde bij the Citizens.

"Hij zal blijven spelen tot hij niet meer kan, want hij is verliefd op het spelletje. Iedere wedstrijd geniet hij", gaat Guardiola verder. "De focus moet nu liggen op het winnen van wedstrijden en het pakken van prijzen. Aan het einde van het seizoen zullen we over andere dingen gaan praten."

Vind jij dat Yaya Touré bij Manchester City moet blijven?

Meer nieuws

PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
4
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
22
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
14
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor tegenstander
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties