Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toekomst van Ajacied is ongewis: 'Daar was het moment niet naar'

Laatste update:

"Dat ik niet steeds denk: als het maar goed gaat, als mijn knie het maar houdt. Een paar weken terug had ik die twijfel nog. Nu is dat gevoel gelukkig weg", aldus Sinkgraven in het Algemeen Dagblad. "Ik vertrouw mijn knie weer voor honderd procent. Qua conditie moet ik natuurlijk wat bijschaven. Ik zit nu op zeventig procent, schat ik in."

De voormalig jeugdinternational van het Nederlands elftal heeft een aflopend contract bij Ajax, maar dat kan door een optie met een seizoen verlengd worden. Hij zegt dat hij nog niet met de clubleiding over zijn aflopende verbintenis heeft gesproken: "Daar was het moment ook niet naar."

"Natuurlijk is de toekomst belangrijk, maar ik ben alleen maar bezig geweest met dit moment. Na al die tegenslagen is het geweldig om terug te zijn. Nu echt helemaal fit worden." De zoon van Harry Sinkgraven speelde tot dusverre 76 wedstrijden voor Ajax en daarin was hij goed voor één doelpunt en elf assists.

Denk jij dat Daley Sinkgraven zijn contract gaat verlengen?

Meer nieuws

Arsenal grijpt opnieuw naast landstitel: rentree voor Jurriën Timber in mineur
6
Chelsea bekroont sterke eindsprint met zesde plaats en gaat Europa in
5
Tottenham Hotspur overtuigt en pakt Europa League-ticket; Luton Town degradeert
0
Manchester City schrijft geschiedenis met vierde landstitel op rij
42
Liverpool sluit Klopp-tijdperk in stijl af met overwinning op Wolves
2
Erik ten Hag kent met zege op Brighton goede generale voor FA Cup-finale
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties