Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toekomst van David Silva lijkt toch in Europese topcompetitie te liggen

Laatste update:

Vorige week schreef Mundo Deportivo dat Silva een contract voor drie seizoenen kan ondertekenen bij de nummer vier van het afgelopen Serie A-seizoen, tegen een jaarsalaris van vier miljoen euro. Il Tempo schreef vervolgens dat de 34-jarige Spanjaard inzet op een jaarloon van vijf miljoen euro. De gesprekken verliepen volgens de berichtgeving vrij stroef, maar inmiddels zijn beide partijen nader tot elkaar gekomen.

De kans neemt zodoende toe dat Silva ook na de zomerstop nog in Europa voetbalt. Twee maanden geleden meldde de Daily Mirror dat de aanvallende middenvelder een vorstelijk salaris kan verdienen bij het Qatarese Al-Duhail, terwijl ook werd gerept over belangstelling uit de Verenigde Staten. Het aanbod van Al-Duhail werd in financiële zin beschreven als 'haast niet te overtreffen' voor andere clubs met interesse.

Silva werd in 2010 voor circa dertig miljoen euro door Manchester City overgenomen van Valencia en de balvaste middenvelder groeide in het Etihad Stadium al snel uit tot een ware publiekslieveling. Hij had een groot aandeel in de landstitel van 2012, het eerste kampioenschap sinds 1968 voor the Citizens. Daarna volgden nog drie titels in de Premier League. Tevens stond Silva tweemaal met de FA Cup in zijn handen en werd vijfmaal beslag gelegd op de EFL Cup. Als onderdeel van de gouden generatie van Spanje veroverde Silva de wereldtitel in 2010 en de Europese titel in 2008 en 2012.

Denk je dat David Silva er goed aan doet om naar Lazio te gaan?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties