Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toekomst Wenger nog deze maand duidelijk: 'Natuurlijk ben ik erbij'

Laatste update:

Wenger heeft in de afgelopen jaren al vaker onder druk gestaan, maar de schreeuw om zijn vertrek is dit seizoen bij de fans harder dan ooit tevoren. Volgens geruchten in de Engelse media gaat de trainer met twee jaar verlengen, maar wacht de club op een goed moment om dit naar buiten te brengen. De afgelopen maanden waren de prestaties van het team van Wenger niet om over naar huis te schrijven en het bleef dan ook angstvallig stil over zijn toekomst. Tijdens een bestuursvergadering zal er een definitief besluit genomen worden. "Er zijn dan heel veel dingen te bespreken, waaronder wat er gebeurt met de trainer", aldus Wenger.

"Natuurlijk ben ik er dan bij", bevestigt de trainer. "Maar op dit moment moeten we ons richten op de korte termijn en wat er zondag staat te gebeuren en in de bekerfinale." Arsenal neemt het in de finale op tegen landskampioen Chelsea en een overwinning zou het seizoen nog een beetje kleur kunnen geven. Aanstaande zondag staat het laatste competitieduel op het programma, om 16.00 uur komt Everton op bezoek in het Emirates Stadium.

Arsenal is toe aan een nieuwe manager

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
1
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
2
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties