Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club

Laatste update:

"Mijn toekomst? Op dit moment heb ik het gevoel dat ik graag door wil gaan met deze club en dat zij een langer verblijf ook zien zitten", geeft de 29-jarige middenvelder aan, die daarbij wel een kanttekening plaatst.

Meer: Ratcliffe zegt Fernandes om welke speler hij Manchester United heen wil bouwen

"Ik ben nu nog niet bezig met mijn toekomst", vervolgt hij. "Als ik echt eerlijk moet zijn, moet ik ook over een eventueel vertrek nadenken. Maar dat zal sowieso duren tot na de FA Cup-finale en het EK van komende zomer. Daar moet nu eerst alle focus op."

Aan het eind van deze maand, op 25 mei, zal Manchester United het in de Engelse bekerfinale opnemen tegen stadsrivaal Manchester City. Drie weken later staat het EK alweer voor de deur, waarin Fernandes met Portugal zal strijden om die titel.

Volgens verschillende Engelse media behoort een vertrek van Fernandes zeker tot de mogelijkheden, daar wordt geschreven dat de club bereid is om van elke speler afstand te doen. Volgens The Telegraph is alleen een overgang van Kobbie Mainoo, Alejandro Garnacho en Rasmus Højlund absoluut onbespreekbaar.

Manchester United speelt komend seizoen hoogstwaarschijnlijk geen Champions League-voetbal en kan dus niet zoveel geld uitgeven. Wel gaan Brandon Williams, Anthony Martial en Raphaël Varane transfervrij vertrekken, waardoor er wat geld vrijkomt voor versterkingen.

Daarnaast wil de club onder leiding van nieuwe mede-eigenaar INEOS graag budget vrijmaken door Mason Greenwood, Jadon Sancho en Antony te verkopen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Club die twee jaar geleden nog Oranje-international afleverde staat op omvallen
0
Boze Rashford zoekt confrontatie met schreeuwende fan: 'Laat hem met rust!'
0
Boy Waterman verraadt onbedoeld het schuilaccount van Noa Lang op Instagram
0
Droomoverstap voor Weghorst komt dichterbij: 'Wout kan voor afkoopsom weg'
3
Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
17
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties