Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Toen Bayern hem wilde, was het onze morele plicht om akkoord te gaan'

Laatste update:

"Er zijn biedingen uitgebracht op Taison en Wellington Nem en voor Alex Teixeira (foto) is zelfs twintig miljoen euro geboden. We willen hen echter niet verkopen en dan verkopen wij ze dus ook niet. Ik denk wel dat het moeilijk wordt om Teixeira volgend jaar te behouden en dat kan ook gelden voor spelers als Taras Stepanenko, Yaroslav Rakitsky en Maksym Malyshev. Vroeg of laat zullen de clubs zich voor hen melden", zegt algemeen directeur Sergei Palkin.

"Voor Douglas, Adriano en Fernando hebben we 46 miljoen euro ontvangen. Grof geld. Dit is de transferpolitiek van voorzitter Rinat Akhmetov. Hij investeert veel in spelers, maar weet ook hoe hij ze weer moet verkopen", gaat Palkin verder. "Wij verkopen overigens alleen als het team er sportief niet slechter van wordt. Wij vonden bijvoorbeeld dat Malyshev verder is dan Fernando en daarom sloten we een akkoord met Sampdoria."

"Douglas kan vervangen worden door Marlos, hij verdient een kans", aldus Palkin, die eraan toevoegt dat de naar Bayern München vertrokken Douglas al een jaar serieuze buitenlandse belangstelling genoot: "We hebben onderhandeld met Atlético Madrid en toen kostte hij nog maar 20 tot 25 miljoen. Toen Bayern zich meldde en een goed bod deed, vonden wij het onze morele plicht om akkoord te gaan. Luiz Adriano? Hoe vaak komt het voor dat je een speler met een aflopend contract voor acht miljoen verkoopt?"

Adriano werd voor acht miljoen verkocht aan AC Milan, terwijl Douglas de topclub uit Oekraïne dertig miljoen opleverde. Middenvelder Fernando werd voor acht miljoen uitgeleide gedaan naar Sampdoria. Shakhtar haalde hier alleen nog de transfervrije Eduardo da Silva voor terug. Het team van Mircea Lucescu begon de competitie zondagmiddag overigens met een 2-0 overwinning op promovendus Oleksandrya. De doelpunten werden gemaakt door Alex Teixeira.

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
3
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
6
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
11
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
14
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties