Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Toen ik bij Ajax speelde, zag je jongens van Paris Saint-Germain toch kijken'

Laatste update:

"Ik heb enorm veel gelachen en dat was misschien ook gelijk wel mijn nadeel", blikt De Kannibaal terug. "Ik was pas dertien en kwam van een kleine dorpsvereniging. Ik wilde gewoon nog plezier hebben." Boulahrouz voegt toe dat Co Adriaanse destijds actief was als hoofd opleidingen Ajax. Onder diens leiding werd gewerkt met rapportcijfers. "Elke wedstrijd kreeg je een zes, een zeven, een acht of een vijf. Ik werd er een beetje moe van."

"Ik wilde gewoon plezier hebben en lachen", aldus Boulahrouz, die erkent dat hij 'heel wisselvallig' was in zijn jaar bij Ajax. "De ene week was het prima, de andere week wat minder. Ik heb leuke herinneringen aan mijn jaar, maar ik was te wisselvallig." Clubicoon Sjaak Swart erkent dat er in de jeugdopleiding sprake is van een 'prestatiegerichte' cultuur. "Je moet de beste zijn op je plek. Je moet er echt voor gaan en proberen de beste te zijn."

De mooie herinneringen die Boulahrouz koestert, hebben onder meer te maken met de status die Ajax destijds, midden jaren negentig, genoot. "Op internationale toernooien liepen we het veld op in onze mooie witte tenues en zag je jongens van clubs als Paris Saint-Germain toch naar ons kijken. Ajax had toen de Champions League gewonnen en straalde wat uit. Dat was mooi om te zien."

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Selectie arriveert bij stadhuis van Eindhoven
27
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
8
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
26
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
9
Valentijn Driessen raadt PSV terugkeer van voormalig smaakmaker af
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties