Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Toen ik bij Feyenoord zat konden we Mohammed Kudus van Nordsjaelland kopen'

Laatste update:

Marco van Basten begrijpt niet dat Ajax Kudus in de slotdagen van de zomerse transferwindow nog heeft laten gaan. "Voor wie ga je nu nog naar het stadion?", vraagt de analyticus zich hardop af. Van der Vaart, die zichzelf bij de Kudus-fanclub schaart, vindt de Ghanees wel een goede speler, maar stipt aan dat hij bij Ajax op het middenveld plaats moest maken voor anderen.

"Ik ken hem uit Denemarken, het is een waanzinnige speler", geeft Van der Vaart aan. "Toen sprak ik met Overmars en hij zei: 'Dit is de allerbeste aankoop die ik ooit heb gedaan.' Hij werd alleen niet altijd opgesteld. Kudus is niet echt geslaagd." Advocaat, die tussen 2019 en 2021 trainer van Feyenoord was, komt vervolgens met een opmerkelijke verhaal. "Toen ik bij Feyenoord zat wilden we hem kopen. We konden hem kopen voor 7,5 miljoen, maar we hadden nog geen 50.000 euro."

Drie jaar Ajax
Kudus kwam in juli 2020 binnen bij Ajax, dat negen miljoen euro voor hem betaalde aan het Deense Nordsjaelland en een vijfjarig contract uitdeelde. De aanwinst van West Ham verlaat Ajax drie jaar later met 87 duels (27 doelpunten en 12 assists) achter zijn naam. Kudus, 24-voudig international van Ghana, vulde zijn prijzenkast in de Johan Cruijff ArenA aan met twee landstitels en de TOTO KNVB Beker.

Meer nieuws

Dit is de reden waarom Farioli Ajax boven Brighton gaat verkiezen
12
'Arsenal wil Ajax naast Hato en Ramaj ook beroven van andere sleutelspeler'
9
De EK-selectie van Engeland: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
8
Kroatië publiceert EK-selectie en biedt uitsluitsel aan Sutalo, Sosa en Ivanusec
16
AD ziet hoogst opmerkelijke rol voor Berghuis weggelegd in Farioli's Ajax
22
Grote aderlating voor Engeland? Superster raakt vlak voor het EK geblesseerd
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties