Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Toen ik erin mocht was ik nerveus, maar cool dat ik het record nu heb'

Laatste update:

Na ruim een uur spelen viel Ödegaard in voor Mats Daehli en uiteindelijk wonnen de Noren met 2-1. "Het gaf een geweldig gevoel om voor zoveel mensen te mogen spelen. En we pakten nog drie punten, ook", zei de vijftienjarige middenvelder na de wedstrijd tevreden. "Het was allemaal geweldig. Toen ik erin mocht was ik wel nerveus, maar als je zo'n kans krijgt moet je er eigenlijk gewoon van genieten."

"Het is wel cool dat ik het record nu heb", vervolgde Ödegaard. "Het is moeilijk uit te leggen hoe het allemaal voelt. Ik probeer vooral te genieten van hetgeen er dit jaar allemaal gebeurd is", aldus het talent. Bondscoach Per-Mathias Högmo vond dat de jonge Ödegaard het prima deed tegen Bulgarije. "Ik liet hem spelen in een rol die hij bij zijn club gewend is. Ik zei dat hij ook gewoon hetzelfde moest doen als hij bij zijn club doet. Ik vond hem iets boven zijn gemiddelde kunnen spelen, nadat hij inviel."

De vorige houder van het record was de IJslander Siggi Jónsson, die in 1984 op de leeftijd van 16 jaar en 251 dagen meespeelde voor zijn land in de EK-kwalificatiereeks. Hij schopte het uiteindelijk tot 65 optredens in de IJslandse nationale ploeg en scoorde 3 keer. In clubverband bleef zijn carrière bescheiden, al werd hij in het seizoen 1990/91 wel kampioen met Arsenal in de toenmalige First Division.

Martin Ödegaard kan het beste nog wat jaren in Noorwegen blijven

Meer nieuws

Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
2
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
5
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties