Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Toen ik Koeman in zijn ogen keek, was Everton een 'no-brainer' voor me'

Laatste update:

"Het is een fantastisch gevoel om terug te zijn. Ik kan niet wachten om de jongens te ontmoeten en met ze te gaan trainen en voetballen. Ik ben heel blij met de aankopen die al zijn gedaan door Everton, de club gaat vooruit", constateert de aanwinst, die voor een niet nader genoemd bedrag overkomt van Manchester United. "Deze club zou prijzen moeten pakken en we zetten grote stappen om dat te realiseren."

De eerste wedstrijd sinds zijn terugkeer wordt emotioneel, verwacht Rooney. "Maar ik kijk ernaar uit. Ik kom niet alleen terug om de ploeg te steunen, ik ben ook teruggekomen met het gevoel dat de club succesvol kan zijn. Ik wil daar onderdeel van zijn. Ik zal veel druk ervaren om te presteren, maar ik ben er klaar voor. Met een nieuw stadion in het vooruitzicht is het een fantastische tijd om speler én fan van Everton te zijn. Het is aan ons spelers om ook succesvol te zijn en prijzen te pakken."

GUESS WHO'S BACK! Wayne Rooney tekent voor twee seizoenen bij Everton. #officieel #rooney #efc #mufc

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

"Zoals ik al eerder heb aangegeven de afgelopen jaren: als ik Manchester United zou verlaten, zou ik alleen nog maar bij Everton kunnen spelen in de Premier League. Ik zou voor geen andere club willen spelen in Engeland. Toen ik wist dat Everton interesse in mij had, zei ik tegen mijn zaakwaarnemer: 'Ga met ze spreken, laten we het doen. Daar wil ik heen'", aldus Rooney. Hij geeft aan dat Koeman 'veel invloed' had op zijn transfer.

"Toen het duidelijk werd dat ik United ging verlaten deze zomer, sprak ik enkele keren met Koeman en hij zei hoe graag hij me bij de club wilde hebben", legt Rooney uit. "Dat heeft veel impact op me gehad. Er waren andere opties, maar toen ik wist dat Everton me wilde hebben, was er eigenlijk nog maar één optie. Er waren ook andere dingen die hebben geholpen om naar Everton te komen, maar de belangrijkste persoon was Koeman. Toen ik met hem sprak en in zijn ogen keek, was het een no-brainer voor me."

Ronald Koeman haalde deze zomer al zes aankopen naar Everton.

Ook Koeman kan zijn geluk niet op met de terugkeer van Rooney naar de club. "Hij houdt van Everton en wilde dolgraag terugkomen. Wayne is nog steeds zeer gretig en zal dat altijd blijven. Hij weet tevens wat het is om titels te winnen, alleen Gareth Barry en Davy Klaassen weten in onze selectie hoe dat voelt. Zijn grootste kwaliteiten: zijn balvaardigheid, zijn ervaring en zijn winnaarsmentaliteit."

"Hij is ook een hele slimme voetballer", vervolgt de ex-trainer van onder meer Ajax, PSV en Feyenoord over zijn nieuwe aanwinst. "Hij kan met zijn ervaring de jonge spelers helpen. Jonge mensen moeten andere personen hebben om van te leren en Rooney zal zijn ervaring zeker delen. Ik ben zo blij dat hij heeft besloten om terug te keren. Ik heb geen enkele twijfels over zijn kwaliteiten en ik kijk ernaar uit om met hem samen te werken."

Heeft Everton nog meer nieuwe spelers nodig?

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
4
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
5
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
20
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
56

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties