Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Toen ik zeventien was moest je vechten voor je leven, laat Zivkovic staan'

Laatste update:

Dat betekent niet dat de voormalig centrumaanvaller, die tussen 1983 en 1998 uitkwam voor onder meer FC Utrecht, Ajax en Feyenoord, het eens is met de kritiek die de IJslander krijgt; volgens Van Loen is Sigthórsson eenvoudigweg niet de spits die het in zich heeft om een echte goalgetter te worden. De zevenvoudig Oranje-international verbaast zich er wél over dat Zivkovic voorlopig voor Jong Ajax uitkomt.

De achttienjarige zomeraanwinst was vorig seizoen bij FC Groningen al goed voor 11 goals in 33 competitiewedstrijden. In Amsterdam is er niettemin opvallend veel geduld met Zivkovic. "Dat vind ik raar", vertelt Van Loen aan Sp!ts. "Toen ik zeventien was, maakte ik ook mijn debuut in het eerste en toen werden er andere dingen gevraagd. Toen moest je vechten voor je leven. Laat hem gewoon drie wedstrijden staan en dan weet je wat je aan hem hebt."

Ben je het met John van Loen eens?

Meer nieuws

Teken van leven van Tillman daags na zeer beschonken staat tijdens PSV-huldiging
0
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
8
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
8
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
13
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties