Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Toen Mourinho concurrenten voor mij wilde kopen, vond ik dat prima'

Laatste update:

Ondanks dat Lindelöf lang niet altijd speelde onder Mourinho, heeft hij een prima verstandhouding met de trainer. "Kijk, ik zal José altijd dankbaar zijn. Hij is degene, die me gekocht heeft", laat Lindelöf weten. "Toen hij andere verdedigers wilde kopen, vond ik dat prima. Ik hou van concurrentie, anders word ik niet beter. Je wilt natuurlijk dat het goed gaat bij een nieuwe club, maar dat is niet eenvoudig. Als je slecht speelt, moet er harder gewerkt worden."

Eind vorig jaar nam Manchester United afscheid van Mourinho en werd Solskjaer aangesteld. "Hij kwam binnen met een glimlach", herinnert Lindelöf zich. "Hij legde ons uit wat het betekent om hier te spelen, dat was het eerste wat hij zei. Het is moeilijk om er de juiste woorden bij te vinden, maar hij laat ons met zijn aanwezigheid op onze kwaliteiten vertrouwen. We hebben veel wedstrijden gewonnen tegen grote teams en zijn weer goed op weg."

Inmiddels zijn the Red Devils opgeklommen naar de top van de Premier League en hoopt Lindelöf op een Champions League-ticket. De strijd met Arsenal en Chelsea om plek vier is helemaal losgebarsten en de Zweed heeft er vertrouwen in. "Wij zijn Manchester United en niemand is groter dan wij, die mentaliteit moeten we hebben." Lindelöf begon met voetballen bij Västerås SK, dat hem op jonge leeftijd naar Benfica zag vertrekken. In Portugal won hij onder meer drie landstitels.

Vind jij Victor Lindelöf een goede verdediger voor Manchester United?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
26
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
342
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties