Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Toen we nog bij Barcelona zaten, spraken we altijd al over Engeland'

Laatste update:

"Het is nooit de vraag geweest of Guardiola ooit in de Premier League zou gaan werken. De enige vraag was alleen nog: wanneer? Toen we nog allebei bij Barcelona zaten spraken we er samen vaak over. Dat deden we met alle respect voor de clubs, de spelers, de snelheid van het spel. Ook toen Pep nog bij Barcelona zat was het al zijn grote droom eens in de Premier League te managen", onthult Xavi aan de Daily Mirror.

De Spaanse maestro, die vier jaar intensief met Guardiola werkte en in die tijd alle prijzen won, zegt zeker te weten dat zijn ex-trainer het goed zal doen in de Engelse top. De vraag is nog waar hij terechtkomt, maar succes zal er volgens Xavi absoluut komen. "Dat staat buiten kijf, hij is namelijk overal een succes. Je ziet dat hij Barcelona en Bayern een bepaalde filosofie heeft aangehangen, dus de fans zullen plezier aan hem beleven. Maar Pep is zoveel meer dan dat", aldus Xavi.

"Hij is heel perfectionistisch, maar als je het aan spelers vraagt, zullen ze stuk voor stuk zeggen dat hij een familie-sfeer weet te creëren bij de clubs waar hij werkt. Hij geniet het totale vertrouwen van zijn spelers. Dat maakt hem zo bijzonder", legt Xavi uit. Guardiola maakt kans op de stoel van Manuel Pellegrini (Manchester City), Louis van Gaal (Manchester United), Guus Hiddink (interim bij Chelsea) en wordt ook voorzichtig gelinkt aan Arsenal. Arsène Wenger heeft daar echter nog een contract tot 2017.

Bij welke club komt Josep Guardiola terecht, denk je?

Meer nieuws

Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
4
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties