Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Toernooiwinst Mexico in geding door klachten over matchfixing'

Laatste update:

De Mexicanen kregen in de aanloop naar de eindstrijd discutabele penalty's, zowel in de kwartfinale tegen Costa Rica als tijdens het duel daarna met Panama. Guardado mocht in totaal drie keer vanaf elf meter aanleggen en droeg daarmee in belangrijke mate bij aan de finaleplaats van zijn team. Costa Rica en Panama hebben echter geklaagd over matchfixing en de CONCACAF stelt een onderzoek in.

De Noord- en Midden-Amerikaanse voetbalbond probeert na te gaan of er tijdens de beide wedstrijden van Mexico onverkwikkelijke zaken hebben plaatsgevonden. Voorzitter Pedro Chaluja van de voetbalbond van Panama heeft in ieder geval laten weten dat hij de gang van zaken 'verdacht' vindt.

-
Denk je dat de Gold Cup van Mexico wordt afgenomen?

Meer nieuws

Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
11
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
10
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
16
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties