Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toivonen doet suggestie: 'Misschien moet PSV Europa League laten lopen'

Laatste update:

Toivonen windt er geen doekjes om: de Europa League is niets meer dan een competitie voor afdankertjes. "Misschien moet PSV maar overwegen om volgend seizoen niet te veel energie in de Europa League te steken", zegt hij. "Het levert je weinig op, maar we verspelen er wel de tweede, of misschien zelfs wel de eerste plaats door. Ik vind het een overweging waard."

PSV reikte dit seizoen tot de achtstefinales van het Europese toernooi, waarin het sneuvelde tegen Valencia. Volgens Toivonen houdt dat verband met de derde plek in de competitie, waardoor de Eindhovenaren komend jaar wederom 'veroordeeld' zijn tot het kleinere broertje van de Champions League.

Ben jij het eens met Ola Toivonen?

Meer nieuws

Zeearend Hertog verdwijnt na 18 jaar bij Vitesse: 'Mij zien ze daar niet meer'
10
'Als Bergwijn vertrekt, kan Farioli hem meenemen van Nice naar Ajax'
16
Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
9
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
12
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties