Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toni Kroos loopt zwaar geïrriteerd weg na 'twee scheiß vragen': 'Echt slecht!'

Laatste update:

Kroos won zaterdag voor de vijfde keer in zijn carrière de Champions League, maar aan het interview dat de 32-jarige middenvelder gaf aan de Duitse publieke televisieomroep was dat niet af te zien. Kroos begon nog te zeggen hoe gelukkig hij was dat voor het eerst al zijn drie kinderen bij de gewonnen finale konden zijn, maar het gesprek begon stroef te lopen bij de vraag of het gezien het spelverloop niet vanzelfsprekend was dat Real won. Na een paar zuchten zei de Duitse middenvelder: "Wat is vanzelfsprekend? De Champions League winnen is niet vanzelfsprekend. We hebben een geweldig gevecht geleverd en wisten dat Liverpool een fantastisch team heeft. Wat is dan vanzelfsprekend? We hebben gewonnen, klaar."

De irritatie bij Kroos spatte na die vraag al van het beeld, maar werd nog verder vergroot toen de verslaggever kwam met de vraag of het een verrassing was dat Real het moeilijk had met Liverpool. "Je hebt negentig minuten de tijd gehad om verstandige vragen te bedenken... en dan stel je met deze twee 'scheiß' vragen? Dat is waanzin. Natuurlijk heb je het soms moeilijk tegen een ploeg als Liverpool. Wat is dat voor vraag? We spelen niet in de groepsfase, dit was de finale van de Champions League."

De verslaggever probeerde het gesprek nog vlot te trekken, maar Kroos was er helemaal klaar mee. "Laat maar, ik ga liever weg." De middenvelder van Real kwam dezelfde verslaggever enkele ogenblikken later weer tegen en liet zijn frustratie de vrije loop. "Echt slecht, echt slecht. Echt waar. Je stelt meteen twee negatieve vragen, daaraan merk ik meteen dat je uit Duitsland komt." Kroos maakte overigens op dezelfde avond tegenover GOAL bekend nog twee jaar bij Real te willen blijven. De routinier speelt al sinds 2014 voor de Koninklijke en staat op 364 officiële duels (25 goals en 83 assists).

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
4
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
25
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties