Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tonny Vilhena laat Rusland na vier jaar definitief achter zich

Laatste update:

Espanyol heeft de definitieve komst van Vilhena nog niet bevestigd op de officiële kanalen, maar door het bericht vanuit Rusland lijkt het wel zeker dat de voormalig middenvelder van Feyenoord komend seizoen wederom in LaLiga te bewonderen is. Vorig seizoen kwam de linkspoot in een half jaar al tot zeventien wedstrijden en één doelpunt op het hoogste niveau in Spanje en nu krijgt hij dus de kans om beide tellers nog verder te doen oplopen. Naar verluidt bedroeg de betaalde afkoopsom zo'n tweeënhalf miljoen euro.

Dat betekent dat Krasnodar de bijna tien miljoen euro die het in 2019 aan Feyenoord betaalde voor de diensten van Vilhena bij lange na niet heeft teruggekregen. In Rusland kwam hij in totaal tot 79 officiële duels, waarin hij negen keer scoorde en vijf maal een doelpunt van een ploeggenoot voorbereidde. Bij Espanyol, waar de Nederlander een driejarig contract met een optie op nog een seizoen heeft getekend, krijgt Vilhena de kans om zijn loopbaan weer vlot te trekken en in beeld te komen bij Oranje.

Met het oog op deelname aan het WK wilde Vilhena in januari nog een move maken die hem meer speeltijd zou opleveren. Destijds werd hij ook gelinkt aan een terugkeer bij Feyenoord, maar de stap naar Barcelona pakte ook zeker niet verkeerd uit voor de middenvelder. Van een comeback bij het Nederlands elftal kwam het echter nog niet. Bondscoach Louis van Gaal gaf de voorkeur aan andere spelers.

Meer nieuws

Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
18
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
8
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
0
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties