Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toon Gerbrands blijft langer aan PSV verbonden

Laatste update:

Gerbrands is sinds 2014 als algemeen directeur aan PSV verbonden, toen hij de opvolger werd van Tiny Sanders. De 61-jarige oud-volleyballer werkte eerder bij de Nederlandse Volleybal Bond, de DSB Schaatsploeg en AZ, alvorens hij als bestuurder in Eindhoven terechtkwam. In eerste instantie tekende Gerbrands een vierjarig contract, dat in 2016 al eens werd opengebroken en verlengd tot medio 2022. Nu is daar nog eens drie jaar aan toegevoegd.

"We zijn tevreden hoe het met PSV gaat. Er ligt een toekomstvisie die tot 2030 loopt. Als je een visie hebt, moet er ook consistent leiderschap zijn. En dat is er met Toon", zo laat president-commissaris Jan Albers weten op het speciale persmoment. "PSV is een voetbalclub waar prijzen winnen voorop staat, maar we willen die successen wel op een verantwoorde wijze boeken. Daar is in de voorbije jaren sprake van geweest. Er is een klimaat gecreëerd waarin presteren centraal staat. Zo hoort het bij een topclub. Er liggen een aantal mooie uitdagingen voor ons. Het internationale speelveld is bijvoorbeeld volop in beweging. Het vergt kundig en sterk leiderschap om de juiste keuzes te blijven maken."

Er is onder leiding van Gerbrands een visie tot en met 2030 ontwikkeld. "We werken bij PSV samen op een manier die bij mij past", zo laat Gerbrands weten. "Ik ben iemand die gedijt in een omgeving waar prestaties worden gevraagd, waar je doelen concreet benoemt. De strategie richting 2030 is vastgelegd in een document dat ik samen met mijn managementteam, gesteund door de RvC, heb geschreven. Ik kan me volledig vinden in onze visie op het heden en de toekomst. Er gebeuren hier bijzondere dingen."

Indien Gerbrands zijn contract bij PSV uitdient, heeft hij elf jaar bij de club gewerkt. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat de algemeen directeur nog een aantal belangrijke doelen heeft met PSV. Zo is het de bedoeling dat er meer eigen vermogen wordt gevormd, om sneller toe te kunnen slaan op de transfermarkt. Onder het bewind van Gerbrands heeft PSV in de afgelopen jaren reeds een nieuw jeugdcomplex geopend. Daarnaast is het eigen vermogen vergroot en de schuldenlast behoorlijk verlaagd.

Goede zet van PSV?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
0
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
1
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
3
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
1
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
171

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties