Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toon Gerbrands gaat in op voortijdig vertrek als algemeen directeur van PSV

Laatste update:

"Al acht jaar lang voer ik intensieve gesprekken met de raad van commissarissen over welke beslissingen PSV moet nemen om door te stijgen naar een hoger niveau", zegt Gerbrands op de officiële clubwebsite van PSV. "Marcel is op dit moment beschikbaar om een vooraanstaande rol bij PSV in te nemen. Ik zie dat als een geweldige kans voor de club en ik ben er enorm van overtuigd dat dit PSV veel gaat brengen."

"Ik heb negen jaar lang intensief met hem samengewerkt bij AZ en PSV", vervolgt de 64-jarige Gerbrands. "PSV haalt met Marcel een topper binnen. Iemand met specialistische eigenschappen, expertise en ervaring. Omdat er een aantal beslissingen moeten worden genomen die belangrijk zijn voor de koers die PSV de komende jaren gaat volgen, is dit qua timing het beste moment om een nieuwe stap te zetten. Ik kijk terug op een prachtige periode waarin ik acht jaar lang een bijdrage heb kunnen leveren aan de ontwikkeling van PSV. De komende maanden ligt mijn focus volledig op het winnen van prijzen."

Gerbrand ging voor de camera van ESPN dieper in op zijn voortijdig vertrek. "Het belang van PSV staat voorop. Ik ken Marcel Brands natuurlijk ook heel erg goed, hij heeft mij ook zelf gebeld. Het is een open communicatielijn geweest en ook de Raad van Commissarissen heeft alles met mij gedeeld wat ze daarin ook deden. Als ik hen was, had ik die keuze ook gemaakt."

"Ik heb altijd in al die jaren PSV voorop gezet, in alle beslissingen die we moesten nemen", vervolgt Gerbrands. "Het is ook een nieuwe fase van een club, want er moet bijvoorbeeld een nieuwe coach worden aangesteld. Daar ga je mee in gesprek en dat is ook een commitment voor twee of drie jaar, dus je bent als Raad van Commissarissen verplicht om verder te kijken dan de dag van vandaag. Nu kan Marcel Brands samen met John de Jong en het directieteam deze keuze maken en ook open en eerlijk met iemand praten."

Gerbrands kwam in 2014 over van AZ, waar hij twaalf jaar werkzaam was geweest als algemeen directeur. In Alkmaar én Eindhoven werkte hij samen met Brands, destijds bij beide clubs directeur spelersbeleid en nu zijn opvolger als algemeen directeur van PSV. Brands - eerder tussen 2010 en 2018 al werkzaam bij PSV - was sinds december van het vorige kalenderjaar werkloos, nadat hij de functie van director of football bij Everton verliet.

"De betekenis van Toon voor PSV is groot", zegt Robert van der Wallen namens de raad van commissarissen over Gerbrands. "Onder zijn leiding is de club gegroeid en werden er na een lange periode van droogte weer prijzen gewonnen. Toon heeft een stevig fundament gebouwd, dat nu wordt toevertrouwd aan Marcel. Marcel is een echte clubman, kent de wetten van het internationale voetbal door en door en is klaar om PSV in een nieuwe rol bij de hand te nemen. De toekomst van PSV is met hem in de juiste handen."

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
12
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
0
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
14
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties