Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toornstra: 'Er was lichte hoop dat ik een belletje zou krijgen'

Laatste update:

Met zijn vaste basisplaats bij Feyenoord, zijn sterke spel in de competitie en zijn drie doelpunten in acht wedstrijden verkeert Toornstra in prima vorm. Toch had bondscoach Danny Blind geen ruimte voor hem in zijn selectie voor de duels met Wit-Rusland en Frankrijk. "Ik had er natuurlijk heel graag bij gezeten. Ik eis helemaal niets op, zeker niet. Maar er vielen mensen af en er zijn daarna spelers opgeroepen die nog niet heel veel in actie zijn gekomen, dit seizoen."

"Die hebben stuk voor stuk kwaliteiten, dat staat buiten kijf. Maar er was na mijn start van het seizoen lichte hoop dat ik een belletje zou krijgen", geeft Toornstra toe in gesprek met het Algemeen Dagblad. Hij zegt dat de bondscoach hem verder geen tekst en uitleg gaf en is wel blij dat Blind hem in ieder geval in de gaten houdt. Vrijdagavond viel Wesley Sneijder geblesseerd uit en hoewel het nog onzeker is of hij écht wegvalt bij Oranje zou dat kansen kunnen opwerpen voor Toornstra.

Had Jens Toornstra erbij moeten zitten tegen Wit-Rusland?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
2
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
48
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
72
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties