Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toornstra: 'Frenkie is nu omringd door veel betere medespelers'

Laatste update:

Toornstra vormt dit seizoen het middenveld van Feyenoord samen met Jordy Clasie en Tonny Vilhena. Volgens de Feyenoorder heeft dat middenveld een compleet anders stijl dan dat van Ajax, waar Donny van de Beek, Lasse Schöne en Frenkie de Jong doorgaans op het middenveld spelen. "Het middenveld van Ajax heeft een andere stijl omdat de spelers ook individueel totaal anders zijn. Jordy, Tonny en ik passen ook echt bij de stijl van Feyenoord. Die is meer op arbeid gericht", legt hij uit in De Telegraaf.

Toornstra kwam De Jong regelmatig tegen op het middenveld en zegt dat de toekomstige speler van Barcelona lastig te bespelen is. "Hij is natuurlijk een geweldige voetballer, anders komt Barcelona je niet voor zo'n bedrag ophalen bij Ajax en anders wil ook Pep Guardiola je niet naar Manchester City halen", aldus Toornstra. "Het is heel moeilijk om druk te zetten op hem. Hij heeft een bepaalde slimheid, kan met een lichaamsbeweging in een keer de oplossing vinden en heeft een versnelling aan de bal. De eerste keer dat ik tegen hem speelde was met Jong Feyenoord tegen Jong Willem II. Toen speelde hij nog niet zoals nu. Hij is nu omringd door veel betere medespelers."

Eerder dit seizoen maakte Toornstra in de Johan Cruijff ArenA vroeg in de wedstrijd een harde overtreding op De Jong. "Frenkie weet dat ik hem niet wilde raken. Zo'n voetballer ben ik niet en hij weet dat ik respect voor hem heb", zegt Toornstra. "We gaven elkaar een hand en het was goed. Pas achteraf zag ik op de beelden dat het er veel rotter uitzag en dat die gele kaart voor mij terecht was."

-
Wie bereikt de finale van de TOTO KNVB Beker?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
5
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
79
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
16
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties