Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toornstra mist voor open doel: 'Is dat een serieuze vraag, ja?'

Laatste update:

"De eerste twintig minuten begonnen we niet goed en gingen we de duels slap aan. Daarna groeiden we in de wedstrijd, maar kregen we de rode kaart en denk je dat er niets meer te halen valt", vertelde El Ahmadi aan FOX Sports. "We hebben de gehele tweede helft gedomineerd en kansen gecreëerd; die moesten erin. We hadden elkaar nog gewaarschuwd dat PSV er vanaf het begin op zou klappen en dan geef je zo'n vroeg doelpunt weg. Je ziet dat we reageren, maar dat had niet gehoeven. Kijkend naar de tweede helft is deze nederlaag onnodig."

Toornstra kreeg in de tweede helft een levensgrote kans op de gelijkmaker, maar schoot de bal van dichtbij hoog over. De middenvelder kreeg de vraag voorgelegd van welke misser hij het meeste baalt: "Is dat een serieuze vraag, ja? Het was een goede actie van Jean-Paul Boëtius en een goede loopactie van mij. De bal stuiterde wat op. Ik moet hem rustiger raken. Dat is balen. Het was een moeilijke bal, maar ik had 'm naar beneden moeten schieten. Dat was m'n grootste kans."

De 28-jarige middenvelder zag ook positieve punten na de nederlaag: "We hebben de tweede helft echt als een team gespeeld. We gingen voor elkaar door het vuur en waren de bovenliggende partij. Het is zonde dat je jezelf dan niet beloont. Net als woensdag tegen Manchester City was de start dramatisch. Dat wil je gewoon niet. Daarna hebben we er twintig minuten over gedaan om ons in de wedstrijd te spelen. Het is zonde dat je met tien man de rust in gaat."

-

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
20
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
0
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
35
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
6
Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties