Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toornstra 'schopte nog nooit iemand': 'Frenkie accepteerde het meteen'

Laatste update:

Jens Toornstra zette kort na het beginsignaal immers zijn noppen in de kuit van Frenkie de Jong en mocht zich eigenlijk gelukkig prijzen met een gele kaart. "Ik zei meteen 'sorry' tegen Frenkie. 'Sorry, ik ben te laat'. Dat accepteerde hij meteen", vertelt de middenvelder maandag in gesprek met De Telegraaf.

Er zat bij Toornstra geen enkele opzet in, zo benadrukt hij. "Nee, joh! Ik heb nog nooit iemand geschopt. Ik zal echt nooit bewust een speler raken." De middenvelder vindt niet dat Feyenoord 'opgefokt' op het veld stond. "Dat was niet het geval. Wij wilden op een normale manier agressie tonen. We wilden Ajax bij vlagen onder druk zetten."

"Zo begonnen we ook, we wilden zelf ook voetballen. Maar ons hele plan kon na vijf minuten de prullenbak in." Kuipers erkende na afloop dat hij twijfelde tussen geel en rood na de overtreding van Toornstra. "De overtreding is wat ongelukkig, maar de snelheid en intensiteit ontbreken. Het was kantje boord, maar je moet zo'n wedstrijd ook een beetje aanvoelen. Er staat bij iedereen veel druk op, dus moet je iets voorzichtiger zijn. Ook deze overtreding is door de VAR bekeken en geel was genoeg."

Eredivisie
Ajax
3 - 0
Feyenoord

Meer nieuws

Ajax Vrouwen winnen voor 6de keer TOTO KNVB Beker na zege op Fortuna Sittard
0
Klopp flikt in laatste persconferentie als Liverpool-coach nog één geinig trucje
5
Dortmund wil Sancho behouden maar hoort fikse vraagprijs van Manchester United
8
Maarten Martens blijft na 'bijzonder seizoen' definitief aan als coach van AZ
17
VZ Kort: Florian Wirtz volgt Jude Bellingham op en wint prestigieuze prijs
77
Dit is de reden waarom Farioli Ajax boven Brighton gaat verkiezen
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties