Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toornstra: 'We willen overwinteren, het liefst in de Champions League'

Laatste update:

"In zulke wedstrijden kun je laten zien wat je waard bent", realiseert Toornstra zich in gesprek met NUSport. "Ik denk dat we onze borst nat kunnen maken, maar dat wisten we al." De ex-speler van onder meer ADO Den Haag en FC Utrecht erkent dat City, maar ook Napoli en Shakhtar Donetsk lastige tegenstanders zijn voor de Rotterdammers.

"Al had ik ook graag tegen Real Madrid of Barcelona gespeeld. Maar ik denk dat deze groep moeilijk zat is." Op de vraag wat voor Feyenoord het hoogst haalbare is in Europees verband, antwoordt Toornstra gedecideerd. "De eerste plaats. Nee, we willen heel graag overwinteren. Het liefst natuurlijk in de Champions League, maar anders maar in de Europa League."

Feyenoord heeft een druk programma voor de boeg en is samen met Vitesse de enige Nederlandse club met Europees voetbal. "Ik vind het heerlijk", zegt Toornstra. "Ik speel liever wedstrijden dan dat ik train. Je moet alleen wat slimmer zijn. Wat meer rust nemen en goed eten. Het zou mooi zijn als we hetzelfde als vorig seizoen kunnen bereiken toen we in een paar dagen tijd van zowel Manchester United als PSV wonnen."

-
Op welke plaats eindigt Feyenoord in de groepsfase van de Champions League?

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
2
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
6
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
138

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties