Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

TOP Oss-icoon Marcel van der Sloot verbannen door negeren opdracht

Laatste update:

Van der Sloot en Bijvelds hadden een woordenwisseling op het moment dat de spelers en technische staf al op weg waren naar Dordrecht. Van der Sloot kreeg vanwege de emoties die bij de ruzie kwamen kijken het advies om niet in de bus te stappen, een advies dat door hem in de wind werd geslagen. Bijvelds bleef wel achter in Oss. De clubleiding is van mening dat het negeren van het advies om thuis te blijven niet zonder gevolgen kan blijven voor Van der Sloot. Om de gemoederen te laten benaderen is hij voorlopig op non-actief gesteld.

Hoe lang Van der Slot verbannen wordt bij de eerste selectie is niet bekend. "De aanleiding is een incident wat eerder deze week binnen onze club heeft plaats gevonden", zo werd zaterdag door TOP Oss naar buiten gebracht. "De ontstane situatie zorgde voor te veel onrust binnen de club waarna in goed overleg met de betrokkenen is besloten dat Marcel voorlopig afstand neemt. De (interim-)clubleiding en Marcel zijn nog steeds met elkaar in gesprek over het vervolg."

De club uit de Keuken Kampioen Divisie maakt bovendien van de gelegenheid gebruik om aan te geven dat het in gesprek is met kandidaten voor de opvolging van Peter Bijvelds. De technisch directeur vertrekt naar De Graafschap, waar hij onder meer het scoutingsapparaat moet optuigen. "We hopen snel een opvolger te kunnen presenteren. In het belang van de club, selectie en staf is het in deze fase goed om de rust te bewaren en de focus op de laatste wedstrijden van dit seizoen te houden."

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
0
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
3
Jordan Henderson en Steven Berghuis keren terug in wedstrijdselectie Ajax
1
Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
9
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties