Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Topaankoop Van Dijk grote winnaar tijdens clubgala Southampton

Laatste update:

Vorig seizoen kozen de fans van Southampton voor José Fonte als hun beste speler van het seizoen en wezen de spelers zelf eveneens Fonte aan. Nu pakt Van Dijk dus de beide onderscheidingen en dat deed wel wat met hem. "Ik wil natuurlijk iedereen die op mij gestemd heeft bedanken en... ja, ik heb hier gewoon geen woorden voor. Ik ben heel blij, ik ben mijn teamgenoten en de staf hier dankbaar voor."

"Het is voor mij een geweldig jaar geweest en hopelijk gaat het hierna nog beter", sloot Van Dijk aangedaan af. Vorig jaar zomer kocht Southampton de Nederlandse verdediger op het allerlaatste moment voor zo'n 16,5 miljoen euro van Celtic. Met de laatste speelronde in Engeland nog voor de boeg staat Southampton zevende: Van Dijk deed mee in 33 van de 37 speelronden tot nu toe.

Had jij gedacht dat Virgil van Dijk zou winnen?

Meer nieuws

Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
8
Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
14
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
14
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties