Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Topclub uit de Serie A wil onderhandelen met Wolfsburg over Weghorst'

Laatste update:

Bovenstaande Italiaanse krant noemt een transferwaarde van dertig miljoen euro voor Weghorst, daar de uit Borne afkomstige spits nog een doorlopend contract heeft bij Wolfsburg tot de zomer van 2023. La Gazzetta dello Sport meldt er wel nadrukkelijk bij dat er onderhandeld kan worden en Roma ook van plan is dat te gaan doen. Weghorst wordt bij Roma gezien als opvolger van Edin Dzeko, die komende zomer zeer waarschijnlijk vertrekt bij de Romeinen. Volgende week vindt er een ontmoeting plaats tussen de clubleiding van Roma en zaakwaarnemer Alessandro Lucci om het tot 2022 lopende contract te laten ontbinden.

Het is niet voor het eerst dat een Nederlander in verband wordt gebracht met een overgang naar Roma. Eerder werd ook de naam van Memphis Depay al veelvuldig gelinkt aan de huidige nummer zeven van de Serie A, maar de kans wordt groter geacht dat de captain van Olympique Lyon volgend seizoen het shirt van Barcelona draagt. Italiaanse media melden dat Weghorst al langzaam aan Roma denkt, daar de aanvalsleider op sociale media enkele aan Roma-gerelateerde accounts is gaan volgen, waaronder het account van Mourinho zelf. Bondscoach Frank de Boer nam Weghorst vorige week op in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal.

Weghorst is bij Wolfsburg bezig aan een ongekend goed seizoen. De teller van de spits staat momenteel op 60 doelpunten in 112 wedstrijden in dienst van de nummer vier van de Bundesliga. Dit seizoen staat Weghorst op twintig doelpunten, waarmee hij in de topscorerslijst achter Robert Lewandowski (40), André Silva (27) en Erling Braut Haaland (25) volgt. Zaterdagmiddag speelt Wolfsburg de laatste wedstrijd van het huidige Bundesligaseizoen tegen 1. FSV Mainz 05. Bij een overwinning of een gelijkspel en een nederlaag van Borussia Dortmund neemt Wolfsburg de derde plek over.

Vind jij AS Roma een logische vervolgstap voor Weghorst?

Meer nieuws

Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
6
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties