Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Topclub wil ontevreden Arda Güler uit zijn lijden verlossen bij Real Madrid

Laatste update:

Vlak na zijn overstap naar Real Madrid raakte Güler geblesseerd aan zijn meniscus en zodoende moest hij vrijwel de hele eerste seizoenshelft laten schieten bij De Koninklijke. Na zijn blessure is hij nog maar weinig aan spelen toegekomen, tot ongenoegen van de jongeling.

Oefenmeester Carlo Ancelotti geeft op het middenveld vaak de voorkeur aan Jude Bellingham als meest vooruitgeschoven middenvelder. Güler kwam in totaal dit seizoen slechts 92 minuten in actie, ondanks het feit dat Ancelotti zich meermaals lyrisch uitliet over de zomeraanwinst.

Op zijn positie moet Güler bovendien concurreren met Brahim Díaz. Díaz kwam dit seizoen 22 keer in actie voor de Madrilenen. De Spaanse nummer tien speelde drie seizoenen in het shirt van Milan en zou moeten gelden als het ideale voorbeeld voor Güler.

Real Madrid verhuurde Díaz namelijk ook aan de Milanezen. De Spanjaard speelde uiteindelijk drie seizoenen lang in de Italiaanse hoofdstad en ontpopte zich daar tot een gewaardeerde kracht. I Rossoneri bedongen echter geen optie tot koop en dus keerde Díaz dit seizoen weer terug in Madrid.

Real Madrid ziet ondanks de geringe speeltijd toekomst is de zomeraanwinst, maar begrijpt ook dat de jongeling minuten wil maken. Daarom mikt Real op een verhuurperiode en daarvoor lijkt Milan het meest concreet te zijn.

Trainer Stefano Pioli van AC Milan staat op dit moment derde in de Serie A. Op de beoogde plek van Arda Güler speelt doorgaans Ruben Loftus-Cheek. Op de nevenposities van Güler heeft AC Milan de beschikking over de Amerikaan Christian Pulisic, de Nigeriaan Samuel Chukwueze en de Portugese smaakmaker Rafael Leão.

De pas negentienjarige middenvelder maakte bij de Turkse gigant Fenerbahçe grote indruk. Ondanks zijn jonge leeftijd speelde de frivole Turk al 51 wedstrijden en daarmee wist hij onder meer de aandacht van Ajax op zich te vestigen. Niet Amsterdam, maar Madrid werd de eindbestemming van Güler, daar Real Madrid 20 miljoen aftikte om het toptalent los te weken. Bij de Madrilenen heeft Güler nog een contract tot 2029.

Meer nieuws

PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
1
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0
Jahanbakhsh: 'Hij is bij Feyenoord als eerst in de gym en vertrekt als laatst'
2
Graham Potter wordt zeker niet de nieuwe trainer van Ajax
54
Sergiño Dest vertrekt uit Eindhoven: PSV licht koopoptie niet
51
Live meepraten in de Europa League: Bayer Leverkusen - AS Roma
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties