Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Topclubs ontlopen elkaar in derde ronde FA Cup; prachtig affiche voor Stam

Laatste update:

Stam was tussen 1998 en 2001 als speler actief voor United en won onder meer de landstitel en de Champions League. Hij is nog altijd geliefd bij de supporters van the Red Devils. Met Reading staat de Nederlander op een derde plek in de Championship. Manchester City ontmoet wél een competitiegenoot: Josep Guardiola en de zijnen treffen West Ham United in het Olympisch Stadion.

Premier League-koploper Chelsea kruist de degens in eigen huis met Notts County of Peterborough United. Liverpool treft Newport County of Plymouth Argyle. Arsenal gaat op bezoek bij Preston North End, terwijl Ronald Koeman het met Everton opneemt tegen landskampioen Leicester City. Tottenham Hotspur treft Aston Villa; Virgil van Dijk en Southampton staan voor een uitwedstrijd tegen Norwich City. De derde ronde vindt plaats op vrijdag 6 en maandag 9 januari in het nieuwe kalenderjaar.

Zie je Jaap Stam stunten op Old Trafford?

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
4
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
13
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
16
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties