Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Topclubs strijden om Gerson: Barcelona biedt achttien miljoen euro'

Laatste update:

Juventus zou vijf maanden geleden iets minder dan tien miljoen euro hebben geboden; ruim acht miljoen euro minder dan de Spaanse topclub. Een delegatie van de Turijnse club zou enkele uren na het bod van Barcelona echter een positief onderhoud met de vader en management van Gerson hebben gehad. De Catalanen hebben de tiener hoe dan ook al maandenlang in het vizier. Andoni Zubizarreta, die nu geen technisch directeur meer in het Camp Nou is, gaf zijn scouts toentertijd de opdracht om de wedstrijden van de jeugdinternational te volgen.

Barcelona heeft weliswaar een transferverbod tot 1 januari 2016, maar kan voetballers tot die datum wel aantrekken en uitlenen aan hun huidige werkgevers óf in Barcelona laten trainen zonder officiële wedstrijden te laten spelen. De verwachting is dat concurrerende clubs vanaf vrijdag eveneens op Gerson gaan bieden. Chelsea, Manchester City en Internazionale zijn ook in de markt en Paris Saint-Germain zou een bod van twaalf miljoen euro hebben uitgebracht.

Het management van Gerson, die momenteel aan de Zuid-Amerikaanse landskampioenschappen Onder-20 in Uruguay meedoet, zou woensdag in Madrid met Real Madrid hebben gesproken. Een dag later volgde het formele bod van Barcelona en een gesprek met Juventus.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
0
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
1
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
14
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
50
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties