Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Topclubs zouden hebben bedankt voor spelers als Vardy, Mahrez of Kanté'

Laatste update:

Uitblinkers als Riyad Mahrez en N'Golo Kanté waren bij topclubs als Manchester United, Liverpool, Arsenal en Chelsea nooit serieus overwogen, stelt Wright. "Als de managers van die clubs een lijst hadden gekregen met daarop de namen van de selectie van Leicester en ze mochten kiezen, wat denk je dat dan het antwoord zou zijn geweest?", vraagt de oud-international zich af in The Sun.

"Hoeveel mensen zouden de hand in het vuur hebben gestoken voor jongens als Wes Morgan, Marc Albrighton, Danny Simpson of Danny Drinkwater? Zelfs Jamie Vardy, Mahrez of Kanté, de meest onwaarschijnlijke top drie van een voetballer van het jaar-verkiezing ooit, zouden waarschijnlijk genegeerd zijn. De kans is groot dat iedere topfavoriet vóór dit seizoen zou hebben gezegd: 'Nee, bedankt'."

Wright verwacht niet dat de Premier League ooit nog een dergelijk sprookje zal meemaken. "Het is het meest ongelooflijke, verbazingwekkende verhaal waarmee de voetbalgoden de laatste jaren op de proppen zijn gekomen. Dit elftal kost bij elkaar minder dan Christian Benteke, Marouane Fellaini of Eliaquim Mangala!"

Meer nieuws

Hans Kraay peutert antwoord los: derde versterking voor FC Twente een feit
0
Southampton verslaat Leeds United op Wembley en keert terug naar Premier League
17
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stéphanie Frappart wordt aangevallen na finale: politie moet redding brengen
20
Antonio Conte gaat 6,5 à 7 miljoen euro netto verdienen bij nieuwe club
12
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: FC Utrecht - Go Ahead Eagles
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties